We beginnen het jaar weer met goede voornemens 1 daarvan is gezonder en gevarieerder eten. Vaak voeg je een koolhydraat bron toe aan je gerecht maar waarom eigenlijk, zonder kan...
Oudejaarsdag kun je eigenlijk niet doorkomen zonder dat je een oliebol hebt gegeten. Het is niet weg te denken aan het eind van het jaar! En ik kan er ook...
Op de site staan al meerdere heerlijke soepgerechten. Ook meerdere met kokosmelk. Check bijvoorbeeld DEZE. Het toevoegen hiervan, in combinatie met de citroengras, geeft zo een lekker frisse smaak aan...
Steeds meer probeer ik gerechten met kokosmelk die toch een beetje pittig zijn. Kokosmelk wordt uiteraard vaak in een curry gebruikt. Vaak vind ik een curry te pittig als ik...
Ceviche is een Peruaans gerecht en is vermoedelijk al honderden jaren oud. Het is een gerecht waarbij je rauwe vis laat marineren in het zuur van limoen of citroen. In...
Eendenborst is niet een product die ik vaak bereid. De laatste keer dat ik dit heb gedaan is wel een half jaar geleden denk ik. Het is niet super moeilijk...
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Ok