Een kippenpastei is heerlijk voor de lunch of het avondeten. Erbij kun je nog een soepje serveren, maar dan wil een lichte soep. Deze kippenpastei is namelijk best vullend per...
Stoofpot in de zomer? Ja! Dit stoofpotje is lekker licht doordat we witte wijn ipv rode wijn hebben gebruikt. Ook hebben we er lekker veel groenten door heen gedaan. Proef...
Wil jij je gasten imponeren met een mooi gerecht, dan kan je dit zeker op tafel zetten. Het zijn even wat stappen die je moet doorlopen, maar dan heb je...
Eend, risotto en groene asperges zijn een geweldige combinatie! De risotto is lekker smeuïg en heeft een rijke smaak door de oesterzwammen en kastanjechampignons. De gegrilde groene asperges erbij maken...
Toen ik voor het eerste deze bananencake of bananenbrood maakte had ik niet zulke hoge verwachtingen. Maar wat was die verrassend lekker, iedereen heeft wel 2 stukken op. Je proeft...
Een super bekende saus die je eet bij vlees en groenten; Pepersaus. Heel erg lekker, al zeg ik het zelf, en helemaal niet moeilijk om te maken. Bij dit recept...
Het bekende bijgerecht bij een kerstmaaltijd: de sperziebonen gewikkeld in spek! Niet erg lastig om te maken, maar altijd superlekker. Het heeft alleen een beetje aandacht nodig en dan kun...