0 0
Buffel burrata met orzo

Deel het op je sociale netwerk:

Of u kunt deze URL gewoon kopiëren en delen

Ingrediënten

Pas eenheden aan
2st Buffel burrata
4 plakken Parmaham
Rucola
2st Puntpaprika
1st Ui
Verse Pesto
125ml Crème fraîche
150g Orzo
30g Pijnboompitten

Favoriet!

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Buffel burrata met orzo

Kenmerken:
    • 20min
    • Porties 2
    • Gemiddeld

    Ingrediënten

    Samenvatting

    Delen

    Check dit heerlijke recept met buffel burrata en parmaham. Het is niet erg moeilijk om te maken, maar superlekker. De buffel burrata is een bijzonder product dat ik bij een lokale boer heb gehaald in Zeewolde.  Je kunt voor dit recept ook gewone burrata halen.

    In dit recept kun je naast de verse buffel burrata ook ervoor kiezen je eigen pesto te maken. Je kunt hiervoor dit recept volgen: Homemade pesto met spinazie 

     

    Stappen

    1
    Klaar

    Kook de orzo volgens de instructies op de verpakking. Giet het af en zet opzij.

    2
    Klaar

    Rooster de pijnboompitten in een droge pan tot ze goudbruin zijn en zet dit nog even aan de kant.

    3
    Klaar

    Snijd de ui en paprika in kleine stukjes en bak ze in een pan met wat olie tot ze zacht en glazig zijn. Voeg de crème fraîche, samen met de pesto, toe en roer goed door. Laat het geheel zachtjes koken tot de saus iets is ingedikt.

    4
    Klaar

    Voeg daarna de orzo aan de saus toe en meng het goed door elkaar.

    5
    Klaar

    Schep nu het mengsel in een diep bord. Verdeel parmaham erover en een beetje rucola. Leg de burrata in het midden en verdeel er nog wat pijnboompitten overeen. Thats it!

    Robin Corte

    Oprichter CheckMyDish

    Recept Reviews

    Er zijn nog geen beoordelingen voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw Review te schrijven
    vorige
    Kaasstengel
    volgende
    Vers gestoomde Bao Bun
    vorige
    Kaasstengel
    volgende
    Vers gestoomde Bao Bun
    Hulp nodig?