Ingrediënten
-
135g Gerookte kip
-
8st Bacon reepjes
-
1st Peer
-
2st Little gem
-
2st Lenteui
-
40g Crouton
-
2st Eieren
-
20g Kiemgroenten
-
20g Parmazaanse Kaas (vlokken)
-
Caesar dressing
-
Zwarte peper
-
Zeezout
-
Olijfolie
Samenvatting
Een tijd geleden werd ik verrast met een salade gerookte kip, bacon en peer! Een combinatie die ik nog nooit eerder had geproefd. Omdat ik het zo lekker vond, heb ik er mijn eigen twist aan gegeven. De combinatie van het zoute en zoete is echt heerlijk.
Supergoed om te serveren met het warme weer en een heerlijk koud glas drinken.
Nieuwsgierig geworden? Lees dan verder en laat mij weten wat je ervan hebt gevonden! #CheckMyDish!
Stappen
1
Klaar
|
Wassen en snijdenWas de little gem en lenteui goed onder koud water en snijd ze in ringen. Schil de peer en snijd deze grove blokjes. De kip kun je over de lengte door de helft snijden en daarna in plakjes. Doe dit in een kom en zet een pannetje water op het vuur. |
2
Klaar
|
OpdekkenNu is het alleen nog maar het bord opdekken! Pak een bord en leg daar de mis uit de kom op. Snijd het ei in kwartstukken en leg deze er bovenop samen met de kiemgroenten. Leg de bacon erop en strooi de parmezaanse kaas er overheen. Voeg nu nog de caesar dressing toe en verdeel hier nog de croutons over. Breng het nog verder op smaak met een beetje peper, zout en olijfolie. |