0 0
Cranberry saus

Deel het op je sociale netwerk:

Of u kunt deze URL gewoon kopiëren en delen

Ingrediënten

Pas eenheden aan
800g Cranberry uit de diepvries
300ml Port
250g Donkere basterdsuiker
1st Sinaasappel rasp + sap
7st Kruidnagel
2st Kaneelstok
0,5st Citroen
2el Honing

Favoriet!

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Cranberry saus

Kenmerken:
  • Vegan
  • 35min
  • Porties 8
  • Gemiddeld

Ingrediënten

Samenvatting

Delen

Een lekkere saus voor bij gevogelte

Stappen

1
Klaar

Boen de sinaasappel schoon, zodat je de schil van de sinaasappel kan gebruiken. Rasp de schil van een halve sinaasappel, gebruik hiervoor alleen het oranje. Pers daarna de sinaasapel uit.

2
Klaar

Voeg alle ingredienten: cranberrys, port, kruidnagel, honing, suiker, sinaasappel rasp, sinaasappel sap en citroen in een steelpannentje. Breng dit aan de kook en laat 15 minuten zachtjes door koken.

3
Klaar

Na 15 minuten zijn de cranberry's zacht genoeg om deze met een vork plat/kapot te drukken. Proef de saus tussendoor om te kijken of deze niet te zuur is. Wanneer deze te zuur is kun je nog wat extra suiker toevoegen. Laat de saus nu nog 10 minuten doorkoken en dan is de saus klaar om geserveerd te worden.

jamilla

Recept Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw Review te schrijven
vorige
Aardappelgratin met rozemarijn
volgende
Bitterkoekjes pudding met amaretto
vorige
Aardappelgratin met rozemarijn
volgende
Bitterkoekjes pudding met amaretto

Voeg je opmerking toe

Hulp nodig?