0 0
Gehaktballen van Zwijn en Ree

Deel het op je sociale netwerk:

Of u kunt deze URL gewoon kopiëren en delen

Ingrediënten

Pas eenheden aan
250g Wild Zwijn Gehakt
250g Ree Gehakt
1st Eieren
1st Knoflook
0.5st Rode ui
2el Paneermeel
Zwarte peper
Zeezout

Favoriet!

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Gehaktballen van Zwijn en Ree

Kenmerken:
  • Wild

Heerlijke sappige gehaktbal van wild.

  • 30min
  • Porties 4
  • Gemakkelijk

Ingrediënten

Samenvatting

Delen

Het zijn niet de ouderwetse gehaktballen van oma. Dit is vele malen lekkerder! Wild heeft een unieke smaak en in dit recept voeg je 2 toppers samen. Je mengt het gehakt van het zwijn en een ree.

Gehakt van zwijn of ree is erg lekker als je het apart eet. Als je het mengt?! Super! Nog een kleine toevoeging van ingrediënten en je hebt een overheerlijke bal gehakt. Ik maak ze graag wat kleiner om het als tussengerecht of snack te eten.



Stappen

1
Klaar

Draai de ballen

Het meeste werk is al voor je gedaan. Het vlees is al tot gehakt gemaakt. Je kunt simpelweg alle ingrediënten bij elkaar doen en het goed door elkaar kneden. Als je twijfelt of het te 'nat' is, voeg dan wat extra paneermeel toe.
Als het goede gemengd is, dan draai je er middelgrote gehaktballen van. De zal ongeveer een 5cm in diameter zijn.

2
Klaar

Braden

Braad de ballen in de braadpan met een klont roomboter en een klein scheutje olie. Bak ze rondom mooi bruin en blijf ze regelmatig keren.
Voor de smaak is het niet nodig om er nog een sausje bij te serveren, echter ben ik gek op satésaus en deze heb ik er daarom maar bij gedaan. Heerlijk!

Robin Corte

Oprichter CheckMyDish

Recept Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw Review te schrijven
vorige
Pekingeend
Kimchi Makkelijk
volgende
Easy Kimchi
vorige
Pekingeend
Kimchi Makkelijk
volgende
Easy Kimchi

Voeg je opmerking toe

Hulp nodig?