0 0
Geraspte havermout appeltaart!

Deel het op je sociale netwerk:

Of u kunt deze URL gewoon kopiëren en delen

Ingrediënten

100 gram Rozijnen
400 gram Roomboter
500 gram Zelfrijzend bakmeel
500 gram Bruine suiker
250 gram Havermout
± 1 kilo appels Half om half Goudrenetten en Elstar
1 Eieren
2 tl Zout
3 el Kristalsuiker
1 el Kaneelpoeder
iets Citroensap

Favoriet!

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Geraspte havermout appeltaart!

Kenmerken:

    Dit is echt mijn favoriete plaat taart! Zeer geschikt voor een verjaardag!

    • 90 minuten
    • Gemiddeld

    Ingrediënten

    Samenvatting

    Delen

    Deze appeltaart wordt ook wel “Duitse appeltaart” genoemd en is zo ontzettend lekker!

    Stappen

    1
    Klaar

    Verwarm de oven voor op 150°C.
    Boter smelten. Rozijnen wellen.

    2
    Klaar

    Voeg in een kom toe, zelfrijzend bakmeel, havermout, basterdsuiker, ei, en zout. Goed roeren en het deed kneden. Leg het deeg op een bakblik met opstaande rand.

    3
    Klaar

    Schil de appels en rasp de appels.

    4
    Klaar

    Voeg de rozijnen, suiker en kaneel toe. Verdeel het mengsel over het deeg.
    Plaats in het midden van de over voor ongeveer 1 uur.

    5
    Klaar

    Eetsmakelijk!

    Dit taartje kun je ook in een kleine vorm maken. Halveer het recept dan en maak het in 2 kleine springvormen.

    renatemm

    Recept Reviews

    Er zijn nog geen beoordelingen voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw Review te schrijven
    vorige
    Kruimel Peren Cake!
    Vegetarische burger met bieten
    volgende
    Bietenburger met geitenkaas
    vorige
    Kruimel Peren Cake!
    Vegetarische burger met bieten
    volgende
    Bietenburger met geitenkaas
    Hulp nodig?