0 0
Kaas-uienbrood met ontbijtspek

Deel het op je sociale netwerk:

Of u kunt deze URL gewoon kopiëren en delen

Ingrediënten

Pas eenheden aan
1st Stokbrood
Roomboter
1st Knoflookpuree
4plakken Cheddar
2plakken Jonge kaas
2st Ui
1el Basterdsuiker
4plakken Ontbijtspek
0.5st Rode ui
1st Augurk

Favoriet!

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Kaas-uienbrood met ontbijtspek

Kenmerken:
    • Porties 2
    • Gemiddeld

    Ingrediënten

    Samenvatting

    Delen

    Kaas-uienbrood met ontbijtspek, gekarameliseerde ui en augurk. Een mooi broodje voor de lunch!

    Stappen

    1
    Klaar

    Start met het karameliseren van de ui. Snijd de ui in halve ringen en bak ze op middelhoog vuur in een pan met een klont roomboter. Als uien zacht zijn geworden, dan voeg je de basterdsuiker eraan toe. Bak het nu nog door op laag vuur voor een aantal minuten.

    2
    Klaar

    Bak het stokbrood bijna klaar. Dus net voordat het bruin wordt haal je het stokbrood eruit. Snijd het stokbrood dan open, over de lengte, en besmeer het met roomboter en de knoflookolie.

    3
    Klaar

    Verdeel over de 2 helften de jonge kaas en de cheddar. Leg de helften daarna weer terug in de oven tot de kaas is gesmolten.

    4
    Klaar

    Bak ondertussen het ontbijtspek uit en laat het uitlekken op een vel keukenpapier.

    5
    Klaar

    Als de kaas is gesmolten, dan haal je de helften weer uit de oven. Verdeel dan het ontbijtspek er overheen. Snijd dat de ui in zo dun mogelijke halve ringen en de augurk in plakjes. Verdeel het over het broodje heen en breng het verder op smaak met een beetje peper.

    Robin Corte

    Oprichter CheckMyDish

    Recept Reviews

    Er zijn nog geen beoordelingen voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw Review te schrijven
    vorige
    Pompoensoep met tijm en rozemarijn
    vorige
    Pompoensoep met tijm en rozemarijn
    Hulp nodig?