0 0
Kaneel sterren

Deel het op je sociale netwerk:

Of u kunt deze URL gewoon kopiëren en delen

Ingrediënten

Voor het Deeg
1 tl Kaneelpoeder
1 Eieren
175 gram Kristalsuiker
1 zakje Vanille poeder
280 gram Bloem
150 gram Boter
overig
100 gram Witte chocolade
1tl Kaneelpoeder
50 gram Kristalsuiker

Favoriet!

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Kaneel sterren

Kenmerken:

    Dit heerlijke kaneel witte chocolade koekje past heerlijk bij een dessert, maar kan natuurlijk ook lekker bij de koffie gegeten worden!

    • 70
    • Gemiddeld

    Ingrediënten

    Samenvatting

    Delen

    Heerlijk koekje voor bijvoorbeeld bij een dessert.

    Stappen

    1
    Klaar

    Verwarm de oven voor op 200 graden. Meng de boter en suiker met een elektrische mixer. Doe dit ongeveer 5-10 minuten. Voeg dan de tl kaneel, het ei en vanillesuiker toe. Nogmaals goed mengen en daarna kan beetje bij beetje het bloem erbij. Als de bloem door het deeg gemeng is, vorm je met je handen een mooie bal van het deeg. Wikkel het deeg ongeveer 30 minuten in de koelkast.

    2
    Klaar

    Verdeel wat bloem over het aanrecht. Rol ongeveer 1/3e van het deeg uit. Steek nu de koekjes uit in de gewenste vorm.

    3
    Klaar

    Meng in een bakje de overige kaneel en suiker door elkaar. Pak een koekje en duw hem voorzichtig in het kaneel suiker mengsel. Leg het koekje op een bakplaat met bakpapier. Bak de koekjes ongeveer 10 minuten in de oven tot de randjes bruin worden. Laat de koekjes goed afkoelen.

    4
    Klaar

    Smelt de witte chocolade au bain marie en verdeel wat chocolade over de kant van het koekje waar geen kaneel en suiker op zit. Leg de koekjes onderste boven op een bord in de koelkast zodat de chocolade kan opstijven.

    5
    Klaar

    Eet smakelijk!

    renatemm

    Recept Reviews

    Er zijn nog geen beoordelingen voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw Review te schrijven
    vorige
    Curry Madras met kip
    volgende
    Speculaas boterkoek
    vorige
    Curry Madras met kip
    volgende
    Speculaas boterkoek
    Hulp nodig?