0 0
Omelet met spinazie, sjalot, sambal en pijnboompitten

Deel het op je sociale netwerk:

Of u kunt deze URL gewoon kopiëren en delen

Ingrediënten

Pas eenheden aan
2st Eieren
2el Kookroom
0.5tl Sambal
1el Sojasaus
snufje Zwarte peper
snufje Zeezout
1st Sjalot
1st Knoflook
handvol Blad spinazie
5g Pijnboompitten

Favoriet!

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Omelet met spinazie, sjalot, sambal en pijnboompitten

Kenmerken:
  • Vegetarisch

Makkelijk en erg lekker!

  • 10min
  • Porties 1
  • Gemakkelijk

Ingrediënten

Samenvatting

Delen

In mijn #weekzondervlees heb ik lekkere gerechten met ei gemaakt. Zo heb ik nu dus ook deze omelet gemaakt voor de lunch. Lijkt op een ander recept van mij (DEZE), maar net eventjes iets anders. Welke is lekkerder? Ontdek het zelf zou ik zeggen 🙂



Stappen

1
Klaar

Rooster eerst eventjes de pijnboompitten in een droge pan. Haal ze eruit wanneer ze lichtbruin zijn geworden.
Pak daarna een kommetje en doe daar de eieren in met de sambal, kookroom, sojasaus, peper en zout. Klop dit los en zet nog eventjes aan de kant.

2
Klaar

Snipper de sjalot en de knoflook en fruit deze aan in een koekenpan met een scheut zonnebloemolie. Voeg hier de spinazie aan toe en blijf het bewegen tot de spinazie is geslonken.

3
Klaar

Voeg nu het eiermengsel eraan toe en zet het vuur kort daarna middelhoog. Leg een deksel op de pan om het sneller te garen. Pak er lekker 2 bruine boterhammen bij en serveer je omelet met de pijnboompitten op een bord. En eetsmakelijk!

Robin Corte

Oprichter CheckMyDish

Recept Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw Review te schrijven
vorige
Quiche met zuurkool
volgende
Asperges met zalm en Hollandaise saus
vorige
Quiche met zuurkool
volgende
Asperges met zalm en Hollandaise saus
Hulp nodig?