0 0
Pasta met tijm, kip en sperziebonen.

Deel het op je sociale netwerk:

Of u kunt deze URL gewoon kopiëren en delen

Ingrediënten

Pas eenheden aan
1 zak Sperziebonen verse
1 stuk Prei
5-10 gram Verse Tijm
2 tenen Knoflook
350 gram Kipdijfilet
170 gram Penne pasta
1 blokje Parmazaanse Kaas (rasp)
125 gram Crème fraîche

Favoriet!

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Pasta met tijm, kip en sperziebonen.

Kenmerken:

    Als jij van een kruidige pasta houdt, moet je dit recept gewoon is proberen!

    • 30
    • Porties 2
    • Gemiddeld

    Ingrediënten

    Samenvatting

    Delen

    Heerlijke pasta met een echte kruidenbite!

    Stappen

    1
    Klaar

    Dop de sperziebonen en snijd ze doormidden. Snijd de prei in dunnen ringen. Pluk de tijmblaadjes en hak de knoflook fijn.

    2
    Klaar

    Snijd de kipdijfile in reepjes en strooi er wat zout op.

    3
    Klaar

    Smelt wat boter of olijfolie in een grote koekenpan en bak de kipdijfilet. Als deze goudbruin is zet je deze even opzij.

    4
    Klaar

    Voeg de sperziebonen en penne toe aan een al kokende pan water. Kook voor ongeveer 8 minuten gaar.

    5
    Klaar

    Rasp de kaas fijn.

    6
    Klaar

    Voeg olijfolie toe aan de koekenpan en voeg de prei, knoflook en tijm toe. Schenk er dan 150 ml water bij en verkruimel een kippenbouillonblokje boven.

    7
    Klaar

    Roer de crème fresh door de bouillon en laat de saus voor ongeveer 5 minuten afgedekt pruttelen.

    8
    Klaar

    Voeg de penne, kip en de sperziebonen aan de saus toe en voeg de helft van de kaas toe.

    9
    Klaar

    Serveer de pasta in een schaaltje en bestrooi de laatste kaas eroverheen.
    Eetsmakelijk!

    renatemm

    Recept Reviews

    Er zijn nog geen beoordelingen voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw Review te schrijven
    vorige
    Canadese Ginger Snaps
    volgende
    Hartige romaatjes taart met pesto
    vorige
    Canadese Ginger Snaps
    volgende
    Hartige romaatjes taart met pesto
    Hulp nodig?