0 0
Vegetarische Orzo met tomaat en spinazie

Deel het op je sociale netwerk:

Of u kunt deze URL gewoon kopiëren en delen

Ingrediënten

Pas eenheden aan
1 Sjalot
2 Knoflook tenen
250 gram Cherry tomaten
170 gram Orzo
30 gram amandel schaafsel
2 tl Paprikapoeder
200 gram Blad spinazie
50 gram Grana padano
350 ml Groentebouillon

Favoriet!

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Vegetarische Orzo met tomaat en spinazie

Kenmerken:
  • Vegetarisch

Heerlijke vegetarische orzo. Voor als je eens wat nieuws wilt proberen.

  • 30
  • Porties 2
  • Gemiddeld

Ingrediënten

Samenvatting

Delen

Stappen

1
Klaar

Bereid de bouillon. Snipper de sjalot en pers de knoflook fijn. Halveer de cherrytomaten.

2
Klaar

Verhit in een pan met deksel olie of roomboter en fruit de sjalot en knoflook 2 minuten op laag vuur.

3
Klaar

Voeg de orzo toe en roerbak 1 minuut mee.

4
Klaar

Schenk de bouillon over de orzo en kook, afgedekt in 12 minuten op laag vuur gaar. Schep regelmatig om. Voeg meer water toe als de orzo te droog wordt.

5
Klaar

Verhit een andere pan zonder vet op middelmatig vuur. Rooster het amandelschaafsel tot het begint te kleuren. Bewaar apart. Bak hierna in dezelfde pan de cherrytomaten met het paprika poeder in 3 minuten op middelhoog vuur.

6
Klaar

Scheur de spinazie boven de pan met cherrytomaten fijn en laat slinken.

7
Klaar

Voeg de spinazie, cherry tomaten en 2/3e grana padano toe aan de orzo. Verhit nog 1 minuut.

8
Klaar

Garneer met amandelschaafsel en de overige grana padano.
Eetsmakelijk!

renatemm

Recept Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw Review te schrijven
vorige
Appel kaneel wentelteefjes uit de oven.
volgende
Ravigottesaus
vorige
Appel kaneel wentelteefjes uit de oven.
volgende
Ravigottesaus
Hulp nodig?